Ziua Națională a României sărbătorită la Giurgiu, ca de fiecare dată, cu masă populară

Ziua Națională a României sărbătorită la Giurgiu, ca de fiecare dată, cu masă populară

Și în acest an, cu ajutorul sponsorilor, administrația locală din Giurgiu organizează în data de 1 decembrie, o serie de manifestări prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a României.
Activitățile vor debuta la ora 09:00 la Biserica ”Înălțarea Domnului”, unde autoritățile locale și județene vor participa la un ceremonial religios oficiat de un sobor de preoți și vor depune coroane de flori la Monumentul Eroilor.
După paradă, giurgiuvenii sunt invitați în Piața Tricolorului să participe la masa populară și la un spectacol folcloric oferit de Centrul Cultural ”Ion Vinea”.
Vor fi pregătite 2500 de porții de fasole cu cârnați, murături și vin fiert.
Mulțumim pe această cale sponsorilor care au contribuit consistent pentru ca acest eveniment să fie organizat ca în fiecare an: Act Construct Management, Mida Drum, Energomontaj, Grădina noastră din Vărăști, Smart Last Time, Tânăr Fermier, Lorion, Apa Service, Benu Iuliana, Monument Construct, Expert Gaz Construct, Elco Trade, Ventor Grup Consulting, Evora Intenational, Yannis Ad Impex, Liber Trans, TC Construct, Lucmar, Hydro Design Engineering, Stemir, MSM Expert, MSM Business, Silviu SRL, I.I. Bicu Ionel, Lyc Company Construct, Regio Garden, Crismin, RBC și AMM.
Foto arhivă

Ultima modificare: 24.11.2023 – 10:48 de către Administrator

Anteriorul Prima cursă de promenadă a navei de pasageri “Valahia”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.